Over Afsana

OVER AFSANA


Started with

Passion


Afsana restaurant is een authentiek Afghaans restaurant gevestigd aan de oevers van de Maas met schitterend uitzicht over/op de Erasmus brug. In het stukje moderne Rotterdam, neemt Afsana u mee naar de klassieke Afghanistan.

 

Afghaanse

Cultuur


Met onze gerechten en authentieke inrichting willen wij u een beeldvormend culturele Afghanistan laten ervaren. Gastvrijheid vormt een centrale thema binnen de Afghaanse cultuur. Traditie luidt dan ook dat je huis met het binnentreden van een gast gezegend wordt. Er wordt ook wel gezegd dat niet de gastheer, maar God een gast het eten verschaft.

Kom mee, en zegen ons met uw aanwezigheid!

Reservering

Exclusief Dineren

Gezellig en sfeervol dineren in de bruisende stad aan de Maas. Er is een heerlijk drie-gangen diner geserveerd, bereid met producten uit de Afghaanse streken. Een goede gelegenheid om uzelf, buren, familie, personeel of anderen eens lekker te verwennen.

Dus kom gezellig langs voor een authentieke diner. Ook voor een goed glas wijn verwelkomen wij u graag bij Afsana.

Reserveringen

Restaurant Afsana heet u graag welkom in het meest exclusieve Afgaanse restaurant van Rotterdam. Wij zijn dinsdag tot en met zondag open vanaf 17:00.

Voor reserveren kunt u bellen met (010) 2298 113 op dinsdag tot en met zondag van 17.00 uur tot 23.00 uur.
Uiteraard kunt u ook per e-mail reserveren: info@afsana.nl.
Deze is pas definitief als u van ons per e-mail een bevestiging heeft ontvangen.

 

AFSANA LOUNGE

Voor onze gasten die in een meer besloten sfeer in gezelschap willen dineren, hebben wij de Afsana Lounge beschikbaar. Deze grote en ruim opgezette lounge, is sfeervol ingericht en biedt plaats voor 10 tot 20 gasten.
In de Afsana Lounge serveren wij diverse menu’s met daarbij, indien u dit wenst, een passend wijnarrangement.
Bel ons op (010) 2298 113 voor meer informatie.